Jaa artikkeli

Historioitsijat ilman rajoja käynnistää OSCE by All – pilottihankkeen

Historioitsijat ilman rajoja -yhdistys sai Suomen ulkoministeriöltä rahoitusta OSCE by All – pilottihankkeen toteuttamiseen Etyjin puheenjohtajuuden tukemiseksi vuonna 2025. Projektiryhmään kuuluvat Marko Lehti, tutkimusjohtaja Rauhan- ja konfliktintutkimuskeskus TAPRI:ssa, Tampereen yliopistossa, Louis Clerc, poliittisen historian professori Turun yliopistossa, Johanna Ketola, valtio-opin projektitutkija Turun yliopistossa ja Bradley Reynolds, väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa. Heta Hedman (pääsihteeri) ja Bradley Reynolds (HwB:n hallituksen jäsen) tukevat hanketta Historioitsijat ilman rajoja – yhdistyksen osalta. 

Hankkeen tavoitteena on nostaa esiin kansalaisyhteiskunnan ja asiantuntijoiden ääniä Suomen Etyj-puheenjohtajuuden tukemiseksi vuonna 2025. Hanke pyrkii myös edistämään asiantuntijoiden ja yleisön keskustelua Suomen ulkopoliittisesta historiasta. 

Lue lisää projektin tavoitteista ja Historioitsijat ilman rajoja -hankkeen esimerkistä blogikirjoituksestamme. Hankkeesta kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä OSCE by All -tiimiin (bradley.reyonlds@helsinki.fi) tai Heta Hedmaniin (heta.hedman@hwb.fi) lisätietoja varten. 

Search
Close this search box.

Mikäli haluat saada kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi, liitythän tapahtumakutsujen sähköpostilistalle.

PL 54 (Snellmaninkatu 14 c)
00014 Helsingin yliopisto

Seuraa somessa: