Jaa artikkeli

Tue Historioitsijat ilman rajoja -yhdistyksen toimintaa – osallistu pienkeräykseen!

Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry avasi pienkeräyksen tukemaan yhdistyksen yleishyödyllistä toimintaa. Keräys on voimassa 9.8.2024 asti.

Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry on suomalainen kansalaisjärjestö, jonka tehtävänä Historioitsijat ilman rajoja -deklaraation mukaisesti on edistää yleistä historiatietoutta sekä historian käyttöä konfliktien ratkaisuissa ja ennaltaehkäisyssä. Järjestämme säännöllisesti niin kotimaiselle kuin kansainväliselle yleisölle tapahtumia ja hankkeita, joilla edistämme deklaaratiomme tavoitteita. Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry toimii lisäksi kansainvälisen, suomalaisesta aloitteesta vuonna 2016 perustetun Historioitsijat ilman rajoja -verkoston sihteeristönä.

Historioitsijat ilman rajoja -yhdistyksen toiminnalle on viime vuosina myönnetty ulkoministeriön valtionavustusta ulko- ja turvallisuuspoliittisiin linjauksiin ja kansainvälisiin sitoumuksiin liittyvään järjestötoimintaan. Valtionavustuksen turvin sekä jäsenmaksutuloilla yhdistys on voinut toteuttaa yleishyödyllistä toimintaansa sekä edistää hankkeiden valmistelua.

Leikkaukset valtionavustuksiin ja järjestöjen julkiseen rahoitukseen koskevat kuitenkin monen muun kansalaisjärjestön ohella myös Historioitsijat ilman rajoja -yhdistystä. Yhdistykselle kuluvana vuonna myönnettyä valtionavustusta on leikattu merkittävästi edellisiin vuosiin verrattuna. Yhdistyksemme, kuten monen muun kansalaisjärjestön, toimintaedellytykset ovat leikkausten johdosta vaarantuneet.

Haastavan taloustilanteen johdosta käynnistimme 10.5.2024 pienkeräyksen, jonka ensisijaisena tavoitteena on kerätä varoja yhdistyksen toteuttamien tapahtumien, hankkeiden ja julkaisujen kustannuksiin. Pienkeräys on avoinna 9.8.2024 saakka.

Osallistumalla pienkeräykseen tuet työtämme historiatietouden edistämiseksi ja historiatiedon käyttämiseksi konfliktinratkaisussa. Kaikenlainen tuki, niin pieni kuin suuri, on tervetullutta. 

Suuret kiitokset tuestasi!

Osallistu pienkeräykseen:

Tekemällä lahjoituksen keräystilillemme alla olevilla tiedoilla osallistut keräykseen. Voit osallistua haluamallasi summalla.

Keräystilin numero: FI16 1544 3000 3720 08

Pankki: Nordea (BIC-koodi: NDEAFIHH)

Saaja: Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry

Viitenumero: 14054

Summa: osallistu haluamallasi summalla

Pienkeräyksen tiedot:

Pienkeräyksen järjestäjä

Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry

Yhteystiedot

Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry. Osoite: PL 54, 00014 Helsingin yliopisto. Yhteystiedot: Heta Hedman (pääsihteeri): heta.hedman@hwb.fi / puh. 0406608979.

Poliisilaitoksen hyväksymä ensisijainen ja

toissijainen varojen käyttötarkoitus

Rahankeräysvarojen ensisijainen käyttötarkoitus:

Kerätyt varat käytetään yhdistyksen yleishyödyllisen toiminnan toteuttamiseen.

Varoja voidaan käyttää yhdistyksen järjestämien tapahtumien ja hankkeiden tila-,

tarjoilu- ja striimauskuluihin sekä yhdistyksen tai sen hankkeiden julkaisujen

tuottamisen kuluihin.

Rahankeräysvarojen toissijainen käyttötarkoitus:

Kerätyt varat käytetään yhdistyksen yleiskulujen kattamiseen. Varoja voidaan

käyttää yhdistyksen tiedottamisen kuluihin sekä toimistokuluihin.

Pienkeräysnumero

RA/2024/835

Search
Close this search box.

Mikäli haluat saada kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi, liitythän tapahtumakutsujen sähköpostilistalle.

PL 54 (Snellmaninkatu 14 c)
00014 Helsingin yliopisto

Seuraa somessa: