Jaa artikkeli

Haemme projektikoordinaattoria History in Exile -hankkeeseen

Historioitsijat ilman rajoja -yhdistys hakee projektikoordinaattoria Venäjän historiapolitiikkaan käsittelevään hankkeeseen. Koordinaattori vastaa hankkeen operatiivisesta toiminnasta ja aloittaa tehtävässä lokakuun alkuun mennessä. Hae tehtävään viimeistään 31.7.2024.

Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry käynnistää History in Exile: Dialogue on Russian Memory and History Politics in the Nordic and Baltic Countries -hankkeen, jonka tarkoituksena on edistää historioitsijoiden ja historian opettajien keskinäistä dialogia sekä julkista keskustelua Pohjoismaissa ja Baltian maissa Venäjän muisti- ja historiapolitiikasta ja sen vaikutuksista historiantutkimuksen asemaan Venäjällä. Pohjoismaiden ministerineuvosto on myöntänyt avustuksen hankkeelle, joka toteutetaan syyskuun 2024 ja kesäkuun 2025 välisenä aikana. Lue lisää hankkeesta sivuillamme.

Yhdistys rekrytoi hankkeeseen projektikoordinaattorin, jonka vastuulla on hankkeen operatiivinen toiminta. Koordinaattori muun muassa järjestää hankkeen tapahtumat, ylläpitää yhteyksiä hankkeen sidosryhmiin ja yhteistyökumppaneihin sekä kirjoittaa hankkeen loppuraportin. Koordinaattori toimii hankkeen työryhmän ohjauksessa ja raportoi säännöllisesti työstään työryhmälle. 

Koordinaattori palkataan puolipäiväiseen työsuhteeseen (50 % työaika eli 18,75 h/viikko) 1.10.2024-30.6.2025 väliseksi ajaksi. Mikäli mahdollista, koordinaattorin toivotaan kuitenkin aloittavan tehtävässä syyskuun 2024 aikana. Tehtävän palkkaus on 1600 €/kk. Yhdistyksen toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on korkeakoulututkinto aiheen kannalta soveltuvalta alalta (kuten historian, politiikan, Venäjän, Euraasian tai itäisen Euroopan tutkimus) sekä kiinnostusta historiapolitiikkaa, historian opetusta ja historiantutkimusta kohtaan. Arvostamme erityisesti mikäli tehtävään valittu henkilö on perehtynyt em. aiheisiin omassa tutkimuksessaan tai opinnäytetöissään. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla käytännön kokemusta hanketyöstä, sidosryhmätyöstä ja/tai tapahtumien koordinaatiosta. Koordinaattorin tulee voida puhua sujuvalla englannin ja venäjän kielillä, kirjoittaa hankkeen raportti sujuvalla englannin kielellä sekä kirjoittaa muutoin riittävän hyvällä venäjän kielellä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimita tiivis englanninkielinen hakemuksesi (max. 1 A4-liuska) sekä CV osoitteeseen info@hwb.fi viimeistään keskiviikkona 31.7.2024. Halutessasi voit myös toimittaa linkit tai muut tiedot akateemiseen profiiliisi, tutkimuksiisi tai muihin tehtävän kannalta oleellisiin työnäytteisiin.

Haastattelemme sopivat ehdokkaat tehtävään Helsingissä 5.-9.8.2024 välisenä aikana. Päätös tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään elokuun loppuun mennessä.

Lisätiedot:

HUOM! Lisätietoja tehtävästä annetaan vain sähköpostitse.

Heta Hedman
Pääsihteeri
Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry
heta.hedman@hwb.fi
Tavoitettavissa tiedusteluja varten 24.6.-28.6. ja 29.7.-31.7. välisenä aikana.

Erkki Tuomioja
Puheenjohtaja
Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry
erkkituomioja@hotmail.com
Tavoitettavissa tiedusteluja varten 29.6.-28.7. välisenä aikana.

Ilmoituksen kieliversiot:

Search
Close this search box.

Mikäli haluat saada kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi, liitythän tapahtumakutsujen sähköpostilistalle.

PL 54 (Snellmaninkatu 14 c)
00014 Helsingin yliopisto

Seuraa somessa: