Bradley Reynolds on poliittisen historian väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa. Hän osallistuu myös Suomen Akatemian hankkeen “The Baltic Sea Region and the Post-Cold War Hysteresis” (BALTRANS). Kansainvälisen historian näkökulmasta hänen väitöskirjansa käsittelee rauhanvälitystä Armenian ja Azerbaidžanin välisessä Vuoristo-Karabahin konfliktissa. Vuosina 1995-1996 Suomella oli vastuu Vuoristo-Karabahin konfliktin kansainvälisen rauhanvälitystoiminnan johtamisesta Venäjän kanssa Etyjin suojeluksessa. Reynolds pohti, kuinka tämä rauhanvälitysprosessi vaikutti keskusteluihin Euroopan kylmän sodan jälkeisestä turvallisuusarkkitehtuurista.
Bradley on saanut rahoitusta Yhdysvaltain State Department Title VIII -apurahaohjelmasta, Suomen Akatemian liikkuvuusohjelmasta, Otto. Malmin säätiöltä ja Ulkopolitiikan tutkimussäätiöltä. Hänen artikkelinsa ja analyysinsä on julkaistu muun muassa seuraavissa lehdissä: H-Diplo, Helsingin Sanomat, Security and Human Rights Monitor, Cold War History, Ulkopoliittinen instituutti ja Politiikasta.fi. Hän osallistuu myös Europaeum Scholars -ohjelmaan, joka on johtajuuden kehittämisohjelma väitoskirjatutkijoille 18:sta Euroopan johtavasta tutkimusyliopistosta. Tämä on kaksivuotinen tohtorikoulutusohjelma akateemisen asiantuntemuksen hyödyntämisestä päätöksenteossa ja politiikan neuvonnassa.
Bradley on myös Muistitietotutkijoiden verkoston (FOHN) hallituksen jäsen ja aktiivinen eurooppalaisissa suullisen historian ja muistitutkimuksen yhteisöissä. Bradley pitää muistin ja historian välisen yhteyden käsittämistä välttämättömänä, jotta voi ymmärtää, kuinka valtiot käyttävät menneisyyttä legitimoidakseen valtansa ja politiikkansa. Tutkijoiden, kansalaisjärjestöjen ja muistinharjoittajien tehtävänä on valaista näitä legitimoivia strategioita, jotta kansalaiset ovat tietoisia valtaprosesseista, joihin strategiat on upotettu – Historiaa ei anneta, vaan vallan omaavat muokkaavat sitä suhteettomasti.
Bradley on toiminut hallituksessa vuodesta 2023 lähtien.