Jaa artikkeli

Sääntömääräinen syyskokous

Historioitsijat ilman rajoja Suomessa -yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 11.11.2024 kello 18 alkaen Helsingissä, Kaisa-talon Kaisa-salissa. Kokouksessa vahvistetaan yhdistyksen ensi vuoden toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksu sekä valitaan hallitus vuodelle 2025.  Kokousasioiden käsittelyn jälkeen kuulemme ajankohtaisia kuulumisia yhdistyksen Venäjän historiapolitiikkaa käsittelevästä hankkeesta.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet. Jäsenille on lähetetty kutsu kokoukseen perjantaina 27.9. Etkö ole saanut kutsua? Tarkista ensin roskapostisi, ja jos et löydä viestiä niin otathan yhteyttä – päivitetään yhteystietosi ajan tasalle.

Ilmoittauduthan kokouksen etukäteen sähköpostitse pääsihteeri Heta Hedmanille (heta.hedman@hwb.fi). Saat kokousmateriaalit etukäteen sähköpostitse.

Etkö ole jäsen, mutta toimintamme kiinnostaa sinua? Liity jäseneksi ja tule mukaan vaikuttamaan yhdistyksemme toimintaan ensi vuodelle!

Kokouksen asialista:

  1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus seuraavalle kalenterivuodelle
  6. Päätetään hallituksen jäsenten lukumäärästä
  7. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
  8. Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa
  9. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

Oletko kiinnostunut asettumaan ehdolle hallitukseen?

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu syyskokouksessa valitut puheenjohtaja ja 5–9 muuta varsinaista jäsentä sekä 0-3 varajäsentä. Hallituksen toimikausi on kalenterivuosi ja hallitus kokoontuu noin 10-12 kertaa vuodessa. Hallituksen jäsenten tulee olla yhdistyksen jäseniä. 

Mikäli olet kiinnostunut asettumaan ehdolle hallitukseen kalenterivuodelle 2025, pyydämme, että kerrot ehdokkuudestasi etukäteen 27.10. mennessä pääsihteeri Heta Hedmanille (heta.hedman@hwb.fi). Näin voimme informoida syyskokoukseen osallistuvia ehdokkaista jo etukäteen. Halutessasi voit myös asettua ehdolle itse syyskokouksessa. Vuoden 2024 hallituksen kokoonpanoon voit tutustua täällä.

Suosittelemme myös, että ehdolle asettuvat henkilöt saapuvat paikan päälle syyskokoukseen. Kokoukseen ei voi osallistua etänä.

Kokouksen jälkeen:

Kokousasioiden jälkeen esittelemme yhdistyksen syksyllä käynnistämän ja Pohjoismaiden ministerineuvoston rahoittaman History in Exile: Dialogue on Russian Memory and History Politics in the Nordic and Baltic Countries -hankkeen kuulumisia.

Saapumisohjeet:

Kaisa-sali sijaitsee Helsingin yliopiston Kaisa-talon 7. kerroksessa (sali 7062). Kaisa-talo sijaitsee osoitteessa Fabianinkatu 30, Helsinki. Pääset kirjastoon Fabianinkadulta, Kaisaniemenkadulta tai hissillä Helsingin yliopiston metroasemalta.

Lisätietoja:

Heta HedmanPääsihteeriHistorioitsijat ilman rajoja Suomessaheta.hedman@hwb.fi
puh. 040 660 8979

Search
Close this search box.

Mikäli haluat saada kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi, liitythän tapahtumakutsujen sähköpostilistalle.

PL 54 (Snellmaninkatu 14 c)
00014 Helsingin yliopisto

Seuraa somessa: