Jaa artikkeli

Sääntömääräinen syyskokous 2022

Yhdistyksemme sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 21.11.2022 kello 18 alkaen Helsingissä, eduskunnan Kansalaisinfossa. Kokouksessa vahvistetaan yhdistyksen toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavalle vuodelle sekä valitaan hallitus vuodelle 2023.  Kokousasioiden käsittelyn jälkeen kuulemme luennon muuttuvista Neuvostoliitto-muistoista ja -käsityksistä.

 

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet. Ilmoittauduthan kokoukseen kuitenkin etukäteen sivun lopusta löytyvällä lomakkeella. Pyydämme ilmoittautumisia 13.11. mennessä, jotta voimme varmistaa kahvitarjoilun kaikille osallistujille. Mikäli ilmoittaudut em. päivämäärän jälkeen, olet tervetullut kokoukseen, mutta emme voi taata tarjoiluja.

 

Saat kokouksen aineistot ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen hyvissä ajoin ennen kokousta.

 

Etkö ole jäsen, mutta toimintamme kiinnostaa sinua? Liity nyt jäseneksi ja tule mukaan vaikuttamaan yhdistyksemme toimintaan ensi vuodelle!

 

Mikäli et pääse kokoukseen, mutta haluat asettua ehdolle hallitukseen vuodelle 2023, otathan yhteyttä pääsihteeri Heta Hedmaniin (yhteystiedot sivun lopussa).

Kokouksen asialista:

 

  1.  Kokouksen avaus
  2.  Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
  3.  Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4.  Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  5.  Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus seuraavalle kalenterivuodelle
  6.  Päätetään hallituksen jäsenten lukumäärästä
  7.  Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
  8.  Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa
  9.  Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

 

Kokouksen jälkeen:

 

Ajassa elävät Neuvostoliitto-käsitykset

Syyskokouksen jälkeen kuulemme Neuvostoliitto muistoissa ja mielikuvissa -julkaisuun pohjautuvan luennon muuttuvista Neuvostoliitto-käsityksistä. Puhumassa teoksen toimittajat, yliopistonlehtori Anna Helle (Turun yliopisto) ja dosentti Pia Koivunen (Turun yliopisto) sekä yksi julkaisun kirjoittajista, FT Mika Perkiömäki (Aleksanteri-instituutti, Helsingin yliopisto). Luennon lopuksi on varattu hetki aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

 

Saapumisohjeet:

Syyskokous pidetään eduskunnan Kansalaisinfossa. Käyntiosoite: Arkadiankatu 3, sisäänkäynti Mannerheimintien puolelta. HUOM! Tilaisuuteen saapuvia pyydetään varautumaan turvatarkastukseen. 

Lisätietoja:

Pääsihteeri Heta Hedman
Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry
heta.hedman(a)hwb.fi
puh. 0406608979

Search
Close this search box.

Mikäli haluat saada kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi, liitythän tapahtumakutsujen sähköpostilistalle.

PL 54 (Snellmaninkatu 14 c)
00014 Helsingin yliopisto

Seuraa somessa: