Jaa artikkeli

KYSY KULKUTAUTIEN HISTORIASTA

Oletko pohtinut kevään aikana miten menneistä kulkutaudeista on selvitty Suomessa ja maailmalla? Mitä oikeastaan tiedämme kulkutautien historiasta ja mitä menneistä epidemioista voisi ottaa opiksi? Jäikö sinulla joitain kysymyksiä tai asioita mietityttämään? Millaiset kysymykset jäivät askarruttamaan ja mistä haluaisit saada asiantuntijan vastauksen?

Nyt voit esittää kaikki mieltäsi askarruttavat kulkutautien historiaa käsittelevät kysymykset meille ja me etsimme asiantuntijan vastaamaan kysymyksiisi.

Lähetä kysymyksesi meille ja me etsimme sinulle vastauksen. Voit lähettää kysymyksiä suoraan sähköpostitse (info@hwb.fi), nimettömänä alla olevan lomakkeen kautta tai sosiaalisessa mediassa tunnisteella #kysyhistorioitsijalta.

Kysymyksiä voi lähettää koko kevään ja kesän ajan ja julkaisemme vastauksia kysymyksiin vuoden 2020 aikana.

Tutustu kysymyksiin ja vastauksiin täällä.

Search
Close this search box.

Mikäli haluat saada kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi, liitythän tapahtumakutsujen sähköpostilistalle.

PL 54 (Snellmaninkatu 14 c)
00014 Helsingin yliopisto

Seuraa somessa: