Jaa artikkeli

Tietosuojaperiaatteemme

Historioitsijat ilman rajoja ry kerää ja käsittelee vain tarpeellista tietoa jäsenistään, uutiskirjeiden tilaajistaan, kansainvälisen verkoston jäsenistään ja lomakkeiden täyttäjistään. Henkilötietoja kerätään henkilöiden omalla ilmoituksella niin, että henkilö itse antaa tietonsa ja suostumuksensa tietojen käsittelyyn.

Henkilötietoja käytetään viestintään, jäsenpalveluihin ja tapahtumien järjestämiseen. Henkilötietoja käsittelevät ne yhdistyksen työntekijät, jotka hoitavat edellä mainittuja asioita. Tiedot sijaitsevat sähköisissä palveluissa, jotka on suojattu muun muassa salasanoin. Lisätietoa tietosuojaominaisuuksista saat tietosuojaselosteista. Yhdistyksen verkkosivut ovat tietoturvalliset.

Rekisterien sisältämää tietoa ei luovuteta kaupalliseen käyttöön. Tietoja luovutetaan tarvittaessa viranomaisille. Henkilötietoja ei päänsääntöisesti luovuteta Euroopan unionin ulkopuolelle. Postituslistamme tilaajalistan tietoja säilytetään palvelimella, joka sijaitsee Yhdysvalloissa. Henkilötietojen siirtämisessä EU:n ja Yhdysvaltain välillä noudatetaan EU:n ja Yhdysvaltain välistä tietosuojaviitekehystä (EU-U.S. Privacy Shield Framework).

Jokaisella on oikeus saada hänestä tallennetut tiedot. Lisäksi jokaisella on oikeus pyytää tietojen poistamista, oikaisua tai siirtämistä. Tämä tulee tehdä olemalla yhteydessä pääsihteeriimme Heta Hedmaniin: heta.hedman@hwb.fi

Rekisteriselosteet:

Search
Close this search box.

Mikäli haluat saada kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi, liitythän tapahtumakutsujen sähköpostilistalle.

PL 54 (Snellmaninkatu 14 c)
00014 Helsingin yliopisto

Seuraa somessa: