Jaa artikkeli

Etsimme projektikoordinaattoria

 

Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry (HIRS) perustettiin kesällä 2015. Yhdistyksen tavoitteena on edistää historiatietoisuutta, historiaan liittyvää keskustelua sekä historiatiedon käyttöä konfliktien ehkäisemiseen ja ratkaisuun. Yhdistys toimii myös toukokuussa 2016 perustetun kansainvälisen Historioitsijat ilman rajoja –verkoston sihteeristönä.

Syyskuussa 2017 HIRS järjestää seminaarin Ukrainan ja Venäjän historiasta, jonka tarkoituksena on tuoda 30 historioitsijaa Ukrainasta, Venäjältä, Suomesta ja Saksasta yhteen keskustelemaan maiden yhteisestä ja rinnakkaisesta historiasta. Seminaari järjestetään Suomen kulttuurirahaston tuella ja yhteistyökumppaneinamme toimii Saksan historiainstituutti (Deutsche Historische Institute), Helsingin yliopisto sekä ulkoasiainministeriö.

Koordinaattori vastaa seminaarin järjestelyistä yhdessä pääsihteerin kanssa. Koordinaattori toimii seminaarityöryhmän sihteerinä ja vastaa seminaarin matkajärjestelyistä sekä huolehtii tila- ja hotellivarauksista. Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu myös yhteydenpito seminaarin osallistujiin sekä yhteistyötahoihin ja hän vastaa seminaarin viestinnästä sekä mediayhteyksistä. Projektikoordinaattorin vastuulla on myös muut mahdolliset seminaariin liittyvät käytännönjärjestelyt ja hänen toivotaan osallistuvan tarvittaessa myös muihin yhdistyksen tehtäviin ja projekteihin.

Tehtävään valitulta henkilöltä odotamme:

  • kokemusta tapahtumien järjestämisestä sekä järjestötyöstä
  • kiinnostusta historiaan, rauhanvälitykseen ja kansainväliseen politiikkaan
  • vankkaa suomen- ja englanninkielentaitoa, ukrainan- ja/tai venäjänkielentaito on toivottavaa

Tehtävä on kokoaikainen ja ajoittuu 17.7.-30.9. välille. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa. Haastattelut järjestetään perjantaina 9.6. sekä keskiviikkona 14.6.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään Historioitsijat ilman rajoja Suomessa ry:n pääsihteerille Jenni Laaksolle (jenni.laakso@hwb.fi) 31.5.2017 mennessä.

Lisätietoja antaa pääsihteeri Jenni Laakso sähköpostitse (jenni.laakso@hwb.fi) tai puhelimitse (0445413095) 18.5. kello 14-16 sekä 26.5. kello 14-16.

Search
Close this search box.

Mikäli haluat saada kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi, liitythän tapahtumakutsujen sähköpostilistalle.

PL 54 (Snellmaninkatu 14 c)
00014 Helsingin yliopisto

Seuraa somessa: