Jaa artikkeli

Ilmoittaudu kansalaisjärjestötapaamiseen!

 

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Alla olevan lomakkeen kautta voit ilmoittautua kansalaisjärjestötapaamiseen keskiviikkona 6.3. Helsingissä. Kysymykset saa mielellään lähettää osoitteeseen info@hwb.fi.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up=”35″]

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

[vc_separator type=”transparent” up=”35″][/vc_column][/vc_row]

Search
Close this search box.

Mikäli haluat saada kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi, liitythän tapahtumakutsujen sähköpostilistalle.

PL 54 (Snellmaninkatu 14 c)
00014 Helsingin yliopisto

Seuraa somessa: