Jaa artikkeli

Tule kehittämään kanssamme historian käyttöön liittyviä tutkimusprojekteja!

 

Historioitsijat ilman rajoja Suomessa kutsuu suomalaiset historioitsijat keskustelutilaisuuteen Helsingin yliopiston keskustakampukselle 3.10.2016 kello 17:00. Tavoitteenamme on kerätä konkreettisia ajatuksia tutkimusprojekteista, joiden kehittelyssä, koordinoimisessa ja rahoitushakemuksessa HIRS voisi avustaa.

Yhdistyksemme tavoitteena on edistää keskustelua historiasta ja sen erilaisista tulkinnoista, sekä näiden vaikutuksesta politiikkaan ja yhteiskunnallisiin tapahtumiin. Erityisesti työskentelemme edistääksemme historiatiedon käyttöä konfliktien ehkäisemiseen ja ratkaisuun. Mielestämme historioitsijoita voi ja tulee käyttää sovittelutyön tukena ja asiantuntijuudellaan he voivat auttaa tuomaan vastapuolten näkemyksiä lähemmäksi toisiaan.

Tilaisuudelle on varattu aikaa noin kaksi tuntia. Aluksi esitellään lyhyesti jo käynnissä olevat projektit, jonka jälkeen käydään läpi kehitteillä olevia projekti-ideoita. Tämän jälkeen on myös varattu aikaa keskustelulle. Ohjelma sekä lyhyet projekti-esittelyt löytyvät täältä (pdf).

Varaathan siis päivän kalenteristasi ja tule mukaan kehittelemään kanssamme uusia projekteja!

Paikka: Helsingin yliopisto (SSKH Festsal, Snellmaninkatu 12)
Aika: 3.10.2016 kello 17:00
Lisätiedot: jenni.laakso@historianswithoutbordersfi-wp11324.test.cchosting.fi

Search
Close this search box.

Mikäli haluat saada kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi, liitythän tapahtumakutsujen sähköpostilistalle.

PL 54 (Snellmaninkatu 14 c)
00014 Helsingin yliopisto

Seuraa somessa: